Välkommen

Datum, tid och plats

Lördagen den 26 september 2020
-----------------------
Drop in 15:30
Vigselceremoni utomhus 16:00
Brudskål, mingel, middag, tårta och dans 16:30 - 02:00 
-----------------------------------
Rosendals Wärdshus
Rosendalsterassen 3, 115 21 Stockholm

Information

Information

Välkomna att fira kärleken med oss! Ni är välkomna till Wärdshuset från 15:30. Vigseln startar kl 16:00, vänligen kom i god tid så att ni hinner hitta en plats i lugn och ro. Vigseln sker utomhus i Rosendals Wärdshus fina trädgård och följs av brudskål och mingel. Därefter kommer vi att avnjuta en middag i Wärdshusets glaspaviljong för att sedan avsluta kvällen med tårta, dans och fest!

Klädkod Kavaj
Det innebär att herrar bär kostym och slips/fluga. Valfriheten är stor vad gäller färg på kostym, skjorta och accessoarer. För kvinnor rekommenderas elegantare cocktail klänning eller långklänning. Välj era klackskor med omsorg, vi rekommenderar ett par med kraftigare klack för ökad komfort men också på grund av att vigseln sker i en gräsmatta och då delar av lokalen består av träplankor. 

Tal, spex, lek
Vårt bröllop vore inget utan våra fantastiska gäster! Önskar ni hålla tal, spex eller lek för oss? Kontakta vår toastmaster Henrik eller toastmadame Louise. Telefonnummer finner ni längst ner under kontaktuppgifter. Det går även att nå dem via mejl på kimmysteven.toast@gmail.com. Vänligen anmäl senast 1 september

Transport
Det finns flera sätt att ta sig in till Rosendals Wärdshus på Djurgården. Vi listar några förslag nedanför.

 • Kollektivt
  Ta spårvagnslinje 7 mot Waldemarsudde från T-Centralen eller Kungsträdgården. Gå av på hållplats Bellmansro och promenera sedan 8 min till Rosendals Wärdshus.

 • Promenad
  Är det fint väder kan ni också ta en längre promenad från stan. Gå längs Strandvägen för att sedan gå över Djurgårdsbron. Sväng vänster direkt efter Djurgårdsbron, genom den blå grinden och promenera längs vattnet och ta höger upp mot Rosendals Wärdshus. Promenaden är uppskattad till 36 min från Kungsträdgården.

 • Privat bil (OBS! Vi ansöker om passeringstillstånd)
  För att komma in till Djurgården med privat bil kommer ni att behöva ett tillfälligt passertillstånd. Meddela oss registreringsnumret på bilen så ordnar vi detta. Vänligen meddela oss i god tid, senast 1 vecka innan bröllopsdatumet. Från Stockholm City tar bilresan ca 12 min.

 • Taxi
  Taxin har passertillstånd och kör hela vägen fram till entrén på Rosendals Wärdshus. Adressen är Rosendalsterassen 3 och kostar ca 100-150kr från Stockholm City. Sverigetaxi och TaxiKurir erbjuder fastpris för 99kr inom tullarna om ni bokar via deras app (vet dock ej hur länge detta erbjudande gäller).

Barnfritt
Barn är en underbar gåva, men denna dagen har de roligare hemma med sin barnvakt. Ammande bäbisar är välkomna.

Gåva
Vi har all materiella ting som vi kan önska oss. Vill ni ändå uppmärksamma vår dag och ge oss en gåva så önskar vi ett bidrag till vår smekmånad. Swish: 070 171 12 09

Hygien
Vi kommer att tillhandahålla handsprit i lokalen, men tänk på att tvätta händerna ofta, framförallt före maten. Om du har förkylningssymptom eller är sjuk så uppskattar vi att du stannar hemma för allas säkerhet och trivsel.

Kontaktuppgifter
Bruden 076 063 63 03
Brudgummen 070 171 12 09
Toastmadame Louise Hedegärd 073 539 68 59
Toastmaster Henrik Richardsson 070 618 79 45

Har varit gifta i

111Dagar
13Timmar
21Minuter
29Sekunder